Sayfalar

14 Eylül 2015 Pazartesi

H1Z1 İNDİR %100 ÇALIŞAN LİNK

H1Z1 SORUNSUZ ÇALIŞAN LİNK

AYRINTILI BİLGİ İÇİN KONUYA  TIKLAYINIZ ! 

Merhaba Arkadaslar Bloguma geri döndüm Eski link çalışmıyordu onu felan bir topladım herneyse oyunu ne yalan söylim kendim indirip denemedim siz diyebilirsiniz nerden biliyorsun çalışıp çalışmadığını bende ona göre arayıp sordum soruşturdum ve bir youtuber arkadaşımızın videosunu buldum videoyu oylayanların 4/3 Olumlu bir oylama yapmış bende  o yüzden ekledim ayrıca bir video ekledim Umarım Anlamışsınızdır 


Oyundaki XINPUT1_3.dll Hatasının Çözen Dosyayı İNDİRMEK İÇİN TIKLA

VİDEO :



OYUNUN HİKAYESİ :
Ben yasamda kaldim ve nedenini bilmiyorum ama Zombilerden kacmayi 15 senedir basardim. Zamanla hersey sorlasiyor.. Simdi ben artik kimseye inanmiyorum. Birisi bana yardim ediyor, kendi kendime düsünüyorum acaba aklinda ne var. Birisi bana yaklasiyor ne zaman vurus baslicak diye düsünüyorum. Evet.. Hayat eskisi gibi degil.
Virusun adina H1Z1 diyolar Bir saniye kadar inanmadim. Herkes bir komplo gibi gördü. ilk salginlarda enfektion kapan kisi kisa bi zamanda öldü.. bu kontroll edilemez. Cikmis olan bu virus durdurulamaz. oglumun kizimin karimin.. yada ailemin ölümüne aglamak icin bir chancim olsa. Tanrim, yanimdaki adama aglamak icin bile chancim olsa.. hepsi gidmis olur.

OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER :


OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
BEYLER SON GÖRÜŞLERE GÖRE OYUN ÇALIŞMIYORMUŞ AMA ÇALIŞABİLİRDE SİZE KALMIŞ SİZİN İÇİN TEKRAR ARAŞTIRCAM 16.7.2016 TARİHİNDE SUNACAGIM BEKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder